Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anula1959 napisał(a):
To już dziś Zefirku , podróż w nowe życie!

Dziś? Wiem, że Sylvia miala dzis przyjechac, ale myslała żeby zostac na noc w jakims hoteliku...

Posted

To nie Sylwia zabrała Zefirka.

Tak Zefirek pojechał dzis do nowego domu oby szybko znalazł nowy badz pozostał u tej pani:lol: chetnie wskoczył do auta zadowolony z ejedzie z koleżanką z tyłu auta.

Będe informowac co z Zefirkiem co tam u niego sychać, zdjecia z nowego domku też wkleje jak dostane, ten psiaczek tyle wycierpiał, ze należy mu sie wkońcu coś dobrego od życia. Poki co Zefirek ma do dyspozycje duzy dom i ogród:loveu:

Posted

No to super, że Zefirek pojechał do nowego szczęśliwego domku! :multi:

Oj polacy, wstydzcie się... takiego super psa zaprzepascic... :roll: wstyd :diabloti:

Posted

chciałam podziekować wszystkim którzy pomogli w opiece nad Zefirkiem dziewczynom za wyprowadzanie na spacerki za plakaty, i tym co pomogli zefirka umieścić w klinicem, szczególnie paniom z kliniki któr obdażyły go wielkim uczuciem.

Na koncie zefirka zostały jakieś srodki. Ogólnie rozliczenie wyglądało tak:

500 zł zapłata za mieiac styczen pobytu w klinice
500 zł zapłata za mieisac luty w klinice
529 zł zapłata za operace i leki

do tego zakup karmy ale juz tego nie liczyłam

uwazam ze to te osoby które wpłacały powinny postanowic co z tymi pieniędzmi
ja bym byla za tym pozatym asiaf1 wpłaciła najwiecej, to mzoe ona postanowi????

Posted

Cieszę się, że Zefirek już w drodze do domu.:loveu:
Co do pieniędzy to z tego co widziałalm jest trochę ponad 600 pln. Dla mnie jest wszystko jedno na jakiego psiaka je wykorzystacie. Wiem ze się nie zmarnują. Justyna Wy jestescie na miejscu i najlepiej znacie potrzeby.
pozdr
asia

Posted

Z jednej strony bardzo się cieszę , że Zefirek rozpoczął "podróż" po swoje szczęście a z drugiej mi smutno , że już go nie zobaczę ............
Wszystkiego dobrego psineczko , napewno podbijesz serduszko nowej Pani , takie piseki jak ty to ze świecą szukać!:lol:
Czekam niecierpliwie na relacje z nowego domeczku!

Posted

Dostałam jak narazie tlyko wiadomości o Zefirku ze ma się bardzo dobrze jest wesoły i chyba zadowolony biega wesoło po ogrodzie z suczkami na spacerki też chodzi chętnie, powinnam dzis dostać jakieś fotki jeżeli dojdą do wieczora to wstawię jeżeli dojdą jutro to dopieo w poniedziałek bo jutro jade do Krakowa

Zefirke był jeszcze u weta powtórzona badania wszystkie wyszły bardzo dobrze.

Narazie tylko tylko tyle mogę napisać.

Posted

Kochane psisko, kto by mógł powiedzieć o nim coś innego:cool3: .
Mam nadzieję, że nowi Państwo dadzą mu dużo miłości i szczęścia a on Im:lol: . Cały czas mam jego zdjęcie na pulpicie komputera.
Tęskno mi...............

Posted

A ja widziałam zdjęcia Zefirka teraz Aragona na niemieckiej stronie:multi: , he.he!
Leży sobie chłopak w łożku w symbiozie z innym pieskiem :multi: , i wyglądana zadowolonego!!!!! Super!!!

Posted

anula1959 napisał(a):
A ja widziałam zdjęcia Zefirka teraz Aragona na niemieckiej stronie:multi: , he.he!
Leży sobie chłopak w łożku w symbiozie z innym pieskiem :multi: , i wyglądana zadowolonego!!!!! Super!!!

Aniu a gdzie mozna zobaczyc te zdjecia?
Tak bardzo tesknie za naszym Zefirkiem ale ciesze sie ,ze jest juz szczesliwy w swoim nowym domku!!:multi: :multi: :multi: