Justysia i Grześ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Życzymy Ci wszystkiego najlepszego Zefirku - obyś był szczęśliwy :loveu: :loveu: :loveu: Ps. My również czekamy na wieści... Quote
anula1959 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Zefirku, trzymam mocno kciuki za twoje szczęście! Quote
zaba14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Justyna Zefir jedzie do Sylvi?? bo cos mi wspominała o nim, ze jak sie z jej psem dogada to go bierze :) Quote
zaba14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 anula1959 napisał(a):To już dziś Zefirku , podróż w nowe życie! Dziś? Wiem, że Sylvia miala dzis przyjechac, ale myslała żeby zostac na noc w jakims hoteliku... Quote
Justyna_wolontariat Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 To nie Sylwia zabrała Zefirka. Tak Zefirek pojechał dzis do nowego domu oby szybko znalazł nowy badz pozostał u tej pani:lol: chetnie wskoczył do auta zadowolony z ejedzie z koleżanką z tyłu auta. Będe informowac co z Zefirkiem co tam u niego sychać, zdjecia z nowego domku też wkleje jak dostane, ten psiaczek tyle wycierpiał, ze należy mu sie wkońcu coś dobrego od życia. Poki co Zefirek ma do dyspozycje duzy dom i ogród:loveu: Quote
zaba14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 No to super, że Zefirek pojechał do nowego szczęśliwego domku! :multi: Oj polacy, wstydzcie się... takiego super psa zaprzepascic... :roll: wstyd :diabloti: Quote
Justyna_wolontariat Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 chciałam podziekować wszystkim którzy pomogli w opiece nad Zefirkiem dziewczynom za wyprowadzanie na spacerki za plakaty, i tym co pomogli zefirka umieścić w klinicem, szczególnie paniom z kliniki któr obdażyły go wielkim uczuciem. Na koncie zefirka zostały jakieś srodki. Ogólnie rozliczenie wyglądało tak: 500 zł zapłata za mieiac styczen pobytu w klinice 500 zł zapłata za mieisac luty w klinice 529 zł zapłata za operace i leki do tego zakup karmy ale juz tego nie liczyłam uwazam ze to te osoby które wpłacały powinny postanowic co z tymi pieniędzmi ja bym byla za tym pozatym asiaf1 wpłaciła najwiecej, to mzoe ona postanowi???? Quote
asiaf1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cieszę się, że Zefirek już w drodze do domu.:loveu: Co do pieniędzy to z tego co widziałalm jest trochę ponad 600 pln. Dla mnie jest wszystko jedno na jakiego psiaka je wykorzystacie. Wiem ze się nie zmarnują. Justyna Wy jestescie na miejscu i najlepiej znacie potrzeby. pozdr asia Quote
anula1959 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Z jednej strony bardzo się cieszę , że Zefirek rozpoczął "podróż" po swoje szczęście a z drugiej mi smutno , że już go nie zobaczę ............ Wszystkiego dobrego psineczko , napewno podbijesz serduszko nowej Pani , takie piseki jak ty to ze świecą szukać!:lol: Czekam niecierpliwie na relacje z nowego domeczku! Quote
Pitty Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tak sie ciesze!!!!! Zefirku powodzenia!!!!!:multi::multi::multi::Dog_run: Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 super że Zefirek po takich przejściach wreszcie ma dom!:multi: Quote
Justysia i Grześ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Powodzenia Maleńki - niech będzie już tylko lepiej :sweetCyb: Quote
anula1959 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Justynko , czy wiesz może czy Zefirek dojechał i jak się ma na chwilę obecną? Napisz czy masz jakieś wiadomości o nim. Quote
credita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 wszystkiego dobrego Zefirku:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anula1959 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pewnie wszystko dobrze ;) , ale coś tu za cicho......... Justynko , wiemy , że masz dużo zajęć ale skrobnij choć słówko! Quote
Justyna_wolontariat Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dostałam jak narazie tlyko wiadomości o Zefirku ze ma się bardzo dobrze jest wesoły i chyba zadowolony biega wesoło po ogrodzie z suczkami na spacerki też chodzi chętnie, powinnam dzis dostać jakieś fotki jeżeli dojdą do wieczora to wstawię jeżeli dojdą jutro to dopieo w poniedziałek bo jutro jade do Krakowa Zefirke był jeszcze u weta powtórzona badania wszystkie wyszły bardzo dobrze. Narazie tylko tylko tyle mogę napisać. Quote
anula1959 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kochane psisko, kto by mógł powiedzieć o nim coś innego:cool3: . Mam nadzieję, że nowi Państwo dadzą mu dużo miłości i szczęścia a on Im:lol: . Cały czas mam jego zdjęcie na pulpicie komputera. Tęskno mi............... Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Już się zdjęć nie możemy doczekać ... :lol: Szkoda tylko, że nie udało nam się Go odwiedzić, ale niestety nie było szans :shake: Tak czy siak prawie od początku śledzimy wątek i uwielbiamy ślicznotka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anula1959 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A ja widziałam zdjęcia Zefirka teraz Aragona na niemieckiej stronie:multi: , he.he! Leży sobie chłopak w łożku w symbiozie z innym pieskiem :multi: , i wyglądana zadowolonego!!!!! Super!!! Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 anula1959 napisał(a):A ja widziałam zdjęcia Zefirka teraz Aragona na niemieckiej stronie:multi: , he.he! Leży sobie chłopak w łożku w symbiozie z innym pieskiem :multi: , i wyglądana zadowolonego!!!!! Super!!! Aniu a gdzie mozna zobaczyc te zdjecia? Tak bardzo tesknie za naszym Zefirkiem ale ciesze sie ,ze jest juz szczesliwy w swoim nowym domku!!:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts