Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od wczoraj pytam kogo tylko mogę o zefirka.

Jutro ma mi dac odpowiedz, taka dziewczyna pomogła juz niejednemu psiakowi zabranemu z ulicy po wypadku obecnie nie ma psa, obiecała sie zastanowic bo Zefirek to duzy pies, jutro da mi odpowiedz czy zabierze go do siebie jako do domu tymczasowego a nie wyklucza ze mógłby to być nawet dom stały tylko to juz później zależy od rodziców.

Jezeli chodzi o tego kumpla to zefirek napewno do wiosny mógłby u niego zostać.

Posted

Cieszę się Justynko , bardzo bym chciała , żeby Zefir był tu gdzieś niedaleko , trzymam kciuki , żeby się dziewczyna zdecydowała!
A na specjalistyczną karmę , bo ponoć na takiej musi być , bo inaczej strasznie się drapie i ma kłopoty skórne , chętnie dołoże co miesiąc , żeby nie był dla opiekuna dużym obciążeniem finansowym:lol: .

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Od wczoraj pytam kogo tylko mogę o zefirka.

Jutro ma mi dac odpowiedz, taka dziewczyna pomogła juz niejednemu psiakowi zabranemu z ulicy po wypadku obecnie nie ma psa, obiecała sie zastanowic bo Zefirek to duzy pies, jutro da mi odpowiedz czy zabierze go do siebie jako do domu tymczasowego a nie wyklucza ze mógłby to być nawet dom stały tylko to juz później zależy od rodziców.

Jezeli chodzi o tego kumpla to zefirek napewno do wiosny mógłby u niego zostać.

no to pozostaje nam tylko trzymac mocno kciuki za Zefirka!:kciuki: :kciuki: :kciuki:
Justyna mam nadzieje ,ze wszystko dobrze sie potoczy.