anula1959 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czy cioteczka Izulkabu gościła już pisemnie na naszym wątku? Czy sie dopiero teraz ujawniła po miesiącach działaności podziemnej? Quote
izulkabu Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 anula1959 napisał(a):Czy cioteczka Izulkabu gościła już pisemnie na naszym wątku? Czy sie dopiero teraz ujawniła po miesiącach działaności podziemnej? Podnosiłam wątek parę razy, a teraz czytam o postępach i wierzę, że Zefirek znajdzie domek :lol: Quote
Justysia i Grześ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cudny piesek, cudne zdjęcia,... teraz tylko cudny domek potrzebny !!! Quote
anula1959 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Pozdrawiam cię Zefirku z rana , życząc dobrego dzionka! Quote
Pitty Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ja tez jak tylko jestem na dogo podnosze Zefirka.I "grosik" tez wplacam. Trzymaj sie Zefirku.Tyle masz dobrych opiekunek:loveu: Quote
Justyna_wolontariat Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Porozwieszałm plakaty gdzie mogłam w pobliskich lecznicach i sklepach niestety z gazet nikt sie nie odezwał, niestety pracowałm teraz po 12 h nie mialm nawet czasu komputeraz załączyć, ale o Zefirku nie zpomniałam, jak bym mogła Sama mialm teraz kilka dni psiaka na tymczasie po ciekzim wypadku niestety nie udało sie go uratować:-( W paitek jade do krakowa tam porozwieszam też te plakaciki, jutro zadzwonie do lecznicy uregule płatnosci za pobyt Zefirka i operacje dobrze że choc jutro mam wolne. Myśle, że te plakaciki trzeba by porozwieszac wszedzie gdzie sie da, i jak najszybciej znaleźc mu dom bo skoro Zeforek jest juz zdrowy to nie może zajmowac miejsca w lecznicy psiakowi w potrzebie...........:-( Moze by tak kazdy roziwesil w lecznicach obok siebie i sklepach zoologicznych???? Quote
anula1959 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Kochany Zefirku dobrej nocki ci życzę! Quote
zaba14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Na dzien dobry podnosze Zefirka, tyle moge..:-( Quote
agnes34 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Zefirku, do gory!!! mam nadzieje ,ze juz za pare dni uda nam sie spotkac:lol: Quote
anula1959 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Agnes , Twoją przypadłość przeszła na mnie/czy to możliwe żeby tak wirtualnie zarazą siać?/ , jestem zaflancowana ale mojego kochanego Zefirusia podniosę:lol: ! Quote
Pianka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Spóźniona:evil_lol: piankaa@interia.pl - prosze o plakat:p Quote
anula1959 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dobrej nocy Zefirku , niech ci się przyśni coś baaaaaaaardzo miłego:lol: ! Quote
agnes34 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Własnie wracam ze spacerku z Zefirkiem i Ivi!!:lol: Pieski bardzo sie polubiły i szalały tak ,ze nie mogłam odplątać smyczy. Ale one sa kochane! Zefirek w super formie i chetnie wracal do lecznicy, kupiłam mu w sklepiku kosteczkę i poszedł zachwycony sie nia bawic. Ivi niestety nie mogła dostac bo ma diete i miala dzisiaj biedna biegunke:shake: Anula , a Tobie zyczę duzo zdrówka!!!:loveu: Quote
agnes34 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzisiaj dopiero pierwszy dzien wychodziłam z domu i porozwieszałam trochę plakatów!! Domku dla Zefirka, gdzie jesteś??? Quote
anula1959 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A dziękuję , dziekuję ! Ciekawa jestem bardzo jak Ty sobie poradziłaś z dwoma psami na spacerze . Ja jednego Zefira nie umiem utrzymać , bo on tak ciągnieeeeeeee!!! Zefirasku w górę! Quote
agnes34 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No nie powiem ,ze było łatwo!!!!:lol: Ale bylam z synem i Mamą wiec nie byłam sama!! Chłopczyk Zefirek ucieszył sie ze spotkania z taka ładną dziewczynką jak Ivi:loveu: :loveu: Quote
agnes34 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 W sobote znowu odwiedze Zefirka i IVI i zrobie zdjecia Anula zdrowiej!! Pozdrawiam Quote
anula1959 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jeszcze raz dzięki Agnes! A ty Zefirasku w górę , na dobranoc! Quote
credita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 czekamy na fotki:cool3: ZEFIRKU w górę !:loveu: Quote
Recommended Posts