Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anula1959 napisał(a):
Czy cioteczka Izulkabu gościła już pisemnie na naszym wątku? Czy sie dopiero teraz ujawniła po miesiącach działaności podziemnej?

Podnosiłam wątek parę razy, a teraz czytam o postępach i wierzę, że Zefirek znajdzie domek :lol:

Posted

Porozwieszałm plakaty gdzie mogłam w pobliskich lecznicach i sklepach niestety z gazet nikt sie nie odezwał, niestety pracowałm teraz po 12 h nie mialm nawet czasu komputeraz załączyć, ale o Zefirku nie zpomniałam, jak bym mogła

Sama mialm teraz kilka dni psiaka na tymczasie po ciekzim wypadku niestety nie udało sie go uratować:-(

W paitek jade do krakowa tam porozwieszam też te plakaciki, jutro zadzwonie do lecznicy uregule płatnosci za pobyt Zefirka i operacje dobrze że choc jutro mam wolne.

Myśle, że te plakaciki trzeba by porozwieszac wszedzie gdzie sie da, i jak najszybciej znaleźc mu dom bo skoro Zeforek jest juz zdrowy to nie może zajmowac miejsca w lecznicy psiakowi w potrzebie...........:-(

Moze by tak kazdy roziwesil w lecznicach obok siebie i sklepach zoologicznych????

Posted

Własnie wracam ze spacerku z Zefirkiem i Ivi!!:lol:
Pieski bardzo sie polubiły i szalały tak ,ze nie mogłam odplątać smyczy.
Ale one sa kochane! Zefirek w super formie i chetnie wracal do lecznicy, kupiłam mu w sklepiku kosteczkę i poszedł zachwycony sie nia bawic.
Ivi niestety nie mogła dostac bo ma diete i miala dzisiaj biedna biegunke:shake:

Anula , a Tobie zyczę duzo zdrówka!!!:loveu:

Posted

A dziękuję , dziekuję !
Ciekawa jestem bardzo jak Ty sobie poradziłaś z dwoma psami na spacerze . Ja jednego Zefira nie umiem utrzymać , bo on tak ciągnieeeeeeee!!!
Zefirasku w górę!

Posted

No nie powiem ,ze było łatwo!!!!:lol:
Ale bylam z synem i Mamą wiec nie byłam sama!!

Chłopczyk Zefirek ucieszył sie ze spotkania z taka ładną dziewczynką jak Ivi:loveu: :loveu: