asiaf1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 sorry ale dopiero teraz zobaczyłam , już wysłałam maila bo ja nie umiem się z gg obchodzić:oops: anula1959 napisał(a):Asiaf1 , czy mogę Cię prosić o kontakt na maila:anula1959@neostrada.pl? Albo na gg nr 9143863 .Nie mogę odpisywać na PW , coś nie tak mam ustawieniem czy co , napisałam już do admina z prośbą o pomoc . Pozdrawiam Anula Quote
anula1959 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Na dobranoc Zefirku całuski od cioci Anuli:buzi:, Pa :sleep2: . Quote
asiaf1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ?anula1959 napisał(a):Na dobranoc Zefirku całuski od cioci Anuli:buzi:, Pa :sleep2: . doszedł mój mail? już chyba póżno więc skontaktujmy się jutro. wyślij mi ew. smsa ze swoim nr tel. Quote
anula1959 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witam Cię pieseczku kochany! Biegnij na górę po dobry domeczek! Quote
zaba14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dziewczyny jak Zefir reaguje na psy? W schronisku był pozytywnie nastawiony, a teraz zmienił się? Chodzi mi głownie o psy jako samce? I czy duzo szczeka? Quote
anula1959 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jeżeli chodzi o psy to jest zainteresowany , staje na widok innego psa , patrzy i chciałby do niego podejśc ale nie spuszczałyśmy go ani nie pozwalałyśmy na kontakt bo po prostu nie wiem jak by zareagował. Jest bardzo silny i nie wiem czy w razie konfliktu odciągnęła bym go . To tak po prostu ze względu na jego bezpieczeństwo. Natomiast jeżeli chodzi o szczekanie to bardzo mało szczeka , ja go słyszałam może raz czy dwa a i tego nie jestem pewna:lol: . Czemu pytasz , czyzby sie coś kroiło? A tak z innej beczki, czy mogłabym Cię prosić o podpowiedź co zrobić bo nie umiem od jakiegoś czsu odbierać ani wysyłać PW , z czego to może wynikać ? Możesz mi podpowiedzić ? Przepraszam za ten off topic ale nie umiem sie dostać do żadnego admina w tej sprawie. Quote
egradska Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Podnosimy Zefirka na dobry początek weekendu, z wielkimi pozdrowieniami dla wszystkich ZEFIRKOLUBóW:loveu: Quote
Justyna_wolontariat Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 W Wtorek zabieram Zefirka z kliniki, koszt jego pobytu za miesiac luty to 500 zł plus jego operacja wotrek to ostatni dzień lutego ureguluje należność, niestety nie udało znaleźć sie domku dla Zefirka mam jeszcze wielką nadzieję że coś znajdzie sie dla niego w Niemczech do tego czasu bedzie pzebywał u mojego kolegi cudem udalo mi sie uprościć jego rodzine by nie rozbierali jeszcze kojca w ogrodzie po niezyjacym Reksiu, zgodzili sie na pewien czas zabrać Zefirka ale nie na dluższy okres ponieważ sprzedaja dom i sie wyprowadzaja. Niewiem czy to dobry pomysł ale nic innego nie udało mi sie wymyślić szukałam domu dla Zefirka i nic jestem odpowiedzialna za tego psa to ja wyciagłam go z schroniska i teaz musze cos wymyślić poniewąz koszty pobytu miesiecznego w klinice sa bardzo wysokie a Zefirek jest juz zdrowy to chyba nie ma sensu go tam trzymać, a do schroniska z powwrotem go nie zabiore Ostatnio wszytsko sie jakos nie układa:-( Chciałm mu pomóż ale chyba tylko mu zaszkodziłam przenoszać z miejsca na miejsce:-( Wiec tak jak napisałm w wtorek zabiore Zefirka z kliniki regulujac wszystkie należności. CZy ktoś ma moze lepszy pomysł. Wiem jedno że u kolegi żle mu nie bedzie ma duży ogród i ocieploną budą jedzenie bede sama mu zanościć, tylko nieiwme jak długo bedzie mógl tam przebywać. Quote
Justyna_wolontariat Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 nieiwem ile jest jest na AFN ale na moim koncie jest 500 zł od asiaf1 wiec pieniadze za pobyt Zefirka w lutym są, operacje zapłacimy z AFN jakby coś brakło to doloże. Quote
Pianka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja trzymam kciuki za ten doemke w Niemacach:razz: Będzie dobrze:p Quote
zaba14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Poki co domu w Niemczech dla Zefirka nie ma, ale może miec tam dom tymczasowych u Sylvi (Justyna czy ona pisała do Ciebie w tej sprawie?) Justyna jak bedziesz go odbierala w wtorek to sprawdz jak on z psami? Bo Sylvia ma goldena... napisała mi ze jak załatwi wiekszy bus to wezmie swojego psa i sama zobaczy... anula1959 a nie masz zapelnionej skrzynki? :razz: Quote
agnes34 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nie wiem jak Zefirek do psów ale do suczek ok bo jak wychodzilam z nim na spacerek to zabralam pare razy Ivi , ktora tam też jest i bylo super:lol: . Zupełnie inaczej sprawa wyglada jeżeli chodzi o kotki:cool3: , chyba za nimi nie przepada! Justyna przykro mi ,ze przez tak długi okres czasu nie znalazł sie dla Zefirka domek i jak pomysle jak ten biedak przezyje to rozstanie z lecznicą, która traktuje jak swój domek to ...:placz: :placz: :placz: Quote
agnes34 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zefirek przypomina ,że szuka domku!!! Quote
anula1959 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 zaba14 napisał(a):anula1959 a nie masz zapelnionej skrzynki? :razz: A jeżeli tak to jak mam to zrobić , żeby nie była zapełniona? Quote
anula1959 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jeżeli chodzi o Zefirka , to nie wiem co mam napisac , zdążyłam go już polubić i trochę poznać , mam odczucia podobne jak Agnes........... , nie wyobrażam sobie co on będzie przeżywał jak sie go z Kliniki zabierze:placz: . I ile go jeszcze czeka tułania sie po świecie , o matko....... Co tu zrobić............. Quote
agnes34 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A jezeli u tego znajomego Justyny bedzie mogl zostac tylko np 2 tygodnie to co sie pozniej z nim stanie??? Może najlepiej w pierwszej kolejnosci zapytac ile tam będzie miał mozliwość zostać. Bo takie poniewieranie to nie jest wyjście z tej sytuacji. Ale on to biedny bedzie przezywał!!:placz: Quote
anula1959 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zefirku kochany jeszcze nie wiesz jakie cię czekają zmiany w życiu.... Skacz w górę może jednak wypatrzy cię domek taki na zawsze:glaszcze: .......... Quote
anula1959 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 agnes34 napisał(a):A jezeli u tego znajomego Justyny bedzie mogl zostac tylko np 2 tygodnie to co sie pozniej z nim stanie??? Może najlepiej w pierwszej kolejnosci zapytac ile tam będzie miał mozliwość zostać. Bo takie poniewieranie to nie jest wyjście z tej sytuacji. Ale on to biedny bedzie przezywał!!:placz: Popieram! Justynko zapytaj proszę.......... Quote
agnes34 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Prosimy o domek dla Zefirka!!! Jest już zdrowy i czeka na kogoś kto Go pokocha!!! Quote
egradska Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Podnosze Zefirka, domek potrzebny na wczoraj:-( Quote
anula1959 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja się dolączam do gorących próśb o domek , Zefir to naprawdę cudowny pies , w domu nie nabrudzi , ugodowy tylko dużo siły ma, domku znajdź się , proszęęęęęęęęę! Quote
anula1959 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wydaje mi się , że tytuł wątku tez bardzo myli ludzi . Gdyby go Justyna zmieniła może miałby więcej szans . Przecież Zefir już dawno zdrowy!!!!! Tylko baaaaardzo domu potrzebuje!!!!! Quote
agnes34 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aniu ,święte słowa bo tytuł watku jest bardzo mylny Quote
Justyna_wolontariat Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Zmienilam tytuł watku chyba taki może być? Quote
Recommended Posts