Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też zaglądam, trzymam kciuki i knuję 3 zefirkowy bazarek:lol:
Dzięki Zefirkowi ... mam na przechowaniu 2 śliczne łobuzerskie szczeniaczki... Szukam dla nich dobrego domku... Justynka chyba też:roll:

Posted

egradska napisał(a):
Dzięki Zefirkowi ... mam na przechowaniu 2 śliczne łobuzerskie szczeniaczki... Szukam dla nich dobrego domku...

Jak to dzięki Zefirkowi ? On sie do tego jakoś przyczynił?
egradska napisał(a):
Justynka chyba też:roll:

?????????????????

Posted

Zefirek "przyprowadził mnie" na dogo i do rudzkiego schroniska, w którym przebywał, gdzie poznałam Justynkę i przygarnęłam na przechowanie 2 około 8-tygodniowe łobuzy... :loveu:

Posted

Zefirek na dalszych stronach w necie:
hitdog.com.pl
Anonse.tvs.pl
Bono-Polska.pl
Pineska.pl
se.com.pl
Kochany pieseczku , tak bym chciała żeby jakieś ogłoszenie przyniosło ci ten upragniony , wymarzony domek!

Posted

Ada-jeje napisał(a):
zdrowiej jak najszybciej nasz zefirku

Zefir już zdrowy ! Tylko domu mu trzeba , bo coś czuję , że lada moment się zniecierpliwią w Klinice i każą go zabrać i co wtedy?????:crazyeye:

Posted

asiaf1 napisał(a):
A jak z pieniążkami?

Nie mam pojęcia:shake: , nie byłam ostatnio u Zefira a Justyna się na wątku nie odzywa przecież od dłuższego czasu:shake: . W poniedziałek jedziemy z Agnes do Kliniki to sie dowiemy na ile opiewa rachunek.

Posted

Anula, może jeszcze spróbujemy na "gazetowych" forach prywatnych naszego województwa? jest ich trochę, ja spróbowałam na forum Ruda śląska, ale nikły odzew - i w sprawie Zefirka i w sprawie szczeniaków:-(
ale na te fora dziennie wpada masa ludzi, a nuż sie ktoś znajdzie
Pozdrawiam bardzo, E.

Posted

Bardzo chętnie ale ja nigdy tego nie robiłam , nie wiem jak . Poza tym Justyna dawała ogłoszenia już do jakis gazet , niestety nie wiem jakich ale nie zaszkodzi spróbować .
Zdaje się , że to na nas spoczął teraz ten obowiązek :shake: ale to nic.
Allegro ma , ja go wystawiłam na 10 różnych stronach , oglądalność jest różna wciąż jednak mam nadzieję , że sie uda!
Plakat zorganizowałam , rozwieszamy , do gazet też by się przydało oczywiście ............. ,w lecznicy stają na głowie , żeby mu znależć odpowiedzialny dom ale jak sama wiesz to nie jest łatwe , przecież Zefri ma juz swoje lata .........
Przepraszam , rozpisałam się ..............
Egradska, zajęła byś się tymi ogłoszeniami w gazetach ?

Posted

Dziewczynki, mozecie określić siłe ciągnięcia Zefirka, kiedy idzie na smyczy? Czy starsza pani dałaby radę go utrzymac? Dzis rano kupowałam przysmaki dla szczeniorków w sklepie, gdzie wisi plakat z Zefirkiem (pani ze sklepu zaangazowana w poszukiwanie:lol:) i padło takie pytanie.
Ja Zefirka znam tylko wirtualnie, ale czytałam, ze ciągnie idąc na smyczy. Starszej klientce tego sklepu własnie odszedł ukochany ON-kowaty piesek... Może mogłaby pokochać Zefirka? Tylko żeby jej nie zabił ciagnąc po schodach:oops: