anula1959 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Byłam dziś u Zefirka , jak zwykle był kochany i jak zwykle ciągnął na smyczy:evil_lol: . Chyba wcześniej na niej nie chodził , zrobiłam mu zdjęcia ale muszę poprosić siłę fachową tzn. moją bratową żeby mi je przesłała na komp a potem kogoś poproszę o wstawienie. Jak się wstawia plakat , wie ktoś ? Jest już gotowy ale nie umiem go tu wstawić, jest śliczny:loveu: . Jeszcze raz dzięki Lucynko! Quote
anula1959 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 egradska napisał(a):ja tez poproszę plakacik na e-mail, a nuż się przyczyni do znalezienia domku dla niego A mogę prosić o adres email? Komu jeszcze plakacik, komu? Podawajcie adresy to Wam prześlę mailem:lol: Quote
Buddy Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='anula1959']A mogę prosić o adres email? Komu jeszcze plakacik, komu? Podawajcie adresy to Wam prześlę mailem:lol: nitka.marek@gmail.com Quote
egradska Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 poproszę na gazetowy: egradska@gazeta.pl Dziękuję z góry Quote
anula1959 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Gabriella napisał(a):proszę o plakacik na mail A jaki adres mailowy? Quote
Gabriella Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no tak zapomniałam dodać podaję mail@dmc.biz.pl Quote
anula1959 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Gabriella']no tak zapomniałam dodać podaję mail@dmc.biz.pl Wysłałam plakacik! Quote
agnes34 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Anula ja tez poprosze o plakat na ad1pl@yahoo.com ciesze sie ,ze dzieki Tobie Zefirek wychodzi na spacerki bo mnie od wtorku powalila jakas wstretna grypa. dzisiaj juz jestem w domu i mam dostep do netu. Zefirek na pierwsza!!!! Quote
anula1959 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mam zdjęcia Zefirka ze spaceru , kto wstawi ? Bo ja nie umiem:niewiem: Quote
zaba14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ja mogę, tylko prosze o fotki na maila anka145@op.pl Quote
zaba14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 wstawiam fotki Zefirka ;) Zobaczcie jaki sliczny psiaczek, kto chce lagodnego psiurka?? :cool3: Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 piekny psiak:)a to klapniete ucho:loveu: Quote
anula1959 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To pierwsze zdjęcie jest zrobione dokładnie przed wejściem , tam gdzie Zefirek terez mieszka! Do góry psiaczku! Quote
anula1959 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tak , kitkę nosi dumnie podniesioną , ciekawi go na spacerach dosłownie wszystko, tylko nadal nie ma domku , taki kochany piesek............. Quote
anula1959 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Chyba się dziś do niego biedaczka nie wybiorę , jakieś choróbsko mnie zbiera , kładę się do łóżka..................:-( Quote
anula1959 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Samopoczucie kiepskie , ale do pracy trzeba:-( ......... Hopaj Zefirku , dziś się zobaczymy. Quote
Buddy Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 anula1959 napisał(a):Podnoszę psinkę ! Czy mozecie mi - proszę - wyjaśnic co oznacza owo "podnoszę" ? Sorry, ale nie bywam czesto na dogo :-) Quote
anula1959 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pisząc post automatycznie sprawiasz , że wątek przez Ciebie odwiedzany znajduje się na pierwszej stronie "Psów w potrzebie" i więcej osób może go zobaczyć. Quote
anula1959 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ojoj , nikt nie zagląda do Zefirka ? Justynko , Ty też zapomniałaś o Zefirku? A my z synkiem byliśmy z nim na spacerku:lol: , Zefirek już ma zdjęte szwy , sierść błyszcząca, błysk w oku, samopoczucie świetne a sssssssiiiiiiłłłłłyyyyyy tyle co koń pociągowy:evil_lol: . Z trudem daję radę go hamować na tych spacerach :evil_lol: . A jak zobaczy pieska po drugiej stronie ulicy to ............... muszę używać całej siły jaką mam , żeby go pokierować w drugą stronę! Jak wracamy do Kliniki to się tak cieszy jakby wracał do domu , z taką samą radością reaguje na personel pracujący tamże :lol: ! Pozdrawiamy wszystkie ciocie zefirkowe i wujków też ma sie rozumieć:bye: Justynko z tych ogłoszeń w gazetach nie ma odzewu? Quote
izulkabu Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 anula1959 napisał(a):Ojoj , nikt nie zagląda do Zefirka ? Justynko , Ty też zapomniałaś o Zefirku? A my z synkiem byliśmy z nim na spacerku:lol: , Zefirek już ma zdjęte szwy , sierść błyszcząca, błysk w oku, samopoczucie świetne a sssssssiiiiiiłłłłłyyyyyy tyle co koń pociągowy:evil_lol: . Z trudem daję radę go hamować na tych spacerach :evil_lol: . A jak zobaczy pieska po drugiej stronie ulicy to ............... muszę używać całej siły jaką mam , żeby go pokierować w drugą stronę! Jak wracamy do Kliniki to się tak cieszy jakby wracał do domu , z taką samą radością reaguje na personel pracujący tamże :lol: ! Pozdrawiamy wszystkie ciocie zefirkowe i wujków też ma sie rozumieć:bye: Justynko z tych ogłoszeń w gazetach nie ma odzewu? Ja zaglądam na wątek codziennie, podziwiam Cie anula i życzę wielu ludziaom tyle wytrwałości i poświęcenia ile masz Ty :lol: Trzymam kciuki może w końcu znajdzie się ktoś kto go pokocha, jest słodki Quote
Recommended Posts