Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dziś u Zefirka , jak zwykle był kochany i jak zwykle ciągnął na smyczy:evil_lol: . Chyba wcześniej na niej nie chodził , zrobiłam mu zdjęcia ale muszę poprosić siłę fachową tzn. moją bratową żeby mi je przesłała na komp a potem kogoś poproszę o wstawienie.
Jak się wstawia plakat , wie ktoś ? Jest już gotowy ale nie umiem go tu wstawić, jest śliczny:loveu: . Jeszcze raz dzięki Lucynko!

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

egradska napisał(a):
ja tez poproszę plakacik na e-mail, a nuż się przyczyni do znalezienia domku dla niego

A mogę prosić o adres email?
Komu jeszcze plakacik, komu? Podawajcie adresy to Wam prześlę mailem:lol:

Posted

anula1959 napisał(a):
Podnoszę psinkę !

Czy mozecie mi - proszę - wyjaśnic co oznacza owo "podnoszę" ? Sorry, ale nie bywam czesto na dogo :-)

Posted

Ojoj , nikt nie zagląda do Zefirka ? Justynko , Ty też zapomniałaś o Zefirku?
A my z synkiem byliśmy z nim na spacerku:lol: , Zefirek już ma zdjęte szwy , sierść błyszcząca, błysk w oku, samopoczucie świetne a sssssssiiiiiiłłłłłyyyyyy tyle co koń pociągowy:evil_lol: . Z trudem daję radę go hamować na tych spacerach :evil_lol: . A jak zobaczy pieska po drugiej stronie ulicy to ............... muszę używać całej siły jaką mam , żeby go pokierować w drugą stronę! Jak wracamy do Kliniki to się tak cieszy jakby wracał do domu , z taką samą radością reaguje na personel pracujący tamże :lol: ! Pozdrawiamy wszystkie ciocie zefirkowe i wujków też ma sie rozumieć:bye:
Justynko z tych ogłoszeń w gazetach nie ma odzewu?

Posted

anula1959 napisał(a):
Ojoj , nikt nie zagląda do Zefirka ? Justynko , Ty też zapomniałaś o Zefirku?
A my z synkiem byliśmy z nim na spacerku:lol: , Zefirek już ma zdjęte szwy , sierść błyszcząca, błysk w oku, samopoczucie świetne a sssssssiiiiiiłłłłłyyyyyy tyle co koń pociągowy:evil_lol: . Z trudem daję radę go hamować na tych spacerach :evil_lol: . A jak zobaczy pieska po drugiej stronie ulicy to ............... muszę używać całej siły jaką mam , żeby go pokierować w drugą stronę! Jak wracamy do Kliniki to się tak cieszy jakby wracał do domu , z taką samą radością reaguje na personel pracujący tamże :lol: ! Pozdrawiamy wszystkie ciocie zefirkowe i wujków też ma sie rozumieć:bye:
Justynko z tych ogłoszeń w gazetach nie ma odzewu?

Ja zaglądam na wątek codziennie, podziwiam Cie anula i życzę wielu ludziaom tyle wytrwałości i poświęcenia ile masz Ty :lol: Trzymam kciuki może w końcu znajdzie się ktoś kto go pokocha, jest słodki