Katcherine Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 asiu- jak bys mogla ciut miejsca na skrzynce zrobic- wysylam pw. Bardzo Ci dziekuje:) juz poszlo :) Quote
Justyna_wolontariat Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 dzwoniłam rano do lecznicy, odebrała pani które opiekuje się Zefirkiem, dostał takie informacje: Zefirek czuje sie ciut lepiej jest pogodny chetny do wychodzenia na spacerek, nie sprawia zadnych problemów to łagodny i karny pies dziś szedł nawet bez smyczy na spcer, jego stan zdrowia bez zmian nadal ma podwyższone parametry wątrobowe biegunka sie utrzymuje, Zefirek ma apetyt co jest dobrą oznaka dostaje specjalna karme dla psów, no i oczywiscie antybiotyki. Zefirek ma naprawde dobrą opieke panie które sie nim opiekuja sa super, same bardzo go polubiły i szukają mu domu. Trzeba czekać, na efetk działanaia antybiotyków by biegunka sie skonczyła. Jezeli nastapi pogorszeniajego stanu to ta pani obiecała zadzwonić. Trzym sie Zefirku i wracaj do zdrowia. Jak dostane znów jakies wiesi zaraz napiszę. Quote
Katcherine Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Justynko- Ja cie bardzo przepraszam...ale widok zloto lsniaych oczu z tlem kaganca na pysiu nasunal mi skojarzenie z Bajka o Czerwonym Kapturku... :lol: Ktos Wilka z Bajki Zlapal? Smyczka nawet w odpowiednim kolorze... Ucalujcie Zefirka od nas. Grysiek ma to samo :placz: - jestesmy juz po wizycie u weta, dostal antybiotyk. No chlopaki- do roboty- nie wyglupiac sie.Poprosimy o sliczne, ksztaltne, zdrowe kupki... Quote
Justyna_wolontariat Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Tylko takie zdj dostałam jak Zefirek przyjechał do kliniki. Takkk chłopaki nie wygłupiajcie sie zdrowieć i to szybko. Quote
Buddy Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Kaganiec zalozylismy dla bezpieczenstwa przewozacych i pielegniarki. W koncu bylismy osobami ktore widzi po raz pierwszy. Dla niego to tez potezny stres. Zaraz po przekazaniu, kaganiec i smycz wrocily do schroniska :-):lol: Quote
pilar0 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 jak z Zefirkiem? jakieś wieści? Leć do góry Zefirku :) Quote
Pianka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 http://www.allegro.pl/item156535846_zefirek_bez_szansy_na_dom_i_wyleczenie_.html Quote
Katcherine Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Tylko takie zdj dostałam jak Zefirek przyjechał do kliniki. Takkk chłopaki nie wygłupiajcie sie zdrowieć i to szybko. Justynko co U Zefirka slychac? Grysiek wrocil do formy!- ale powodu nadal nie znamy. Zefirek zdaj raport cioteczkom. A co do tego kaganca- no mnie po prostu to zdjecie rozzewnilo...Dlatego tak spytalam.To jedno uszko zagiete...i wogole.Zefirek zmienia co chwile image :razz: . Quote
Buddy Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Katcherine napisał(a):Justynko co U Zefirka slychac? :razz: . Zefirek przebywa nadal w jednej z najlepszych klinik w Katowicach http://www.lecznica-brynow.com/ . Ma sie coraz lepiej jesli chodzi o zdrowie :lol:, i slonce, no moze promyk slonca zaczyna swiecic nad problemem adopcji :multi:. Puk puk w niemalowane :lol: Quote
Katcherine Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wooow I Zootechnicy w klinice pracuja :loveu: .:razz: Pozdrowienia dla Lekarzy i dla Asystentow. Buddy pisz, pisz . Quote
Justyna_wolontariat Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Ja też trzymam mocno ksiuki za Zefirka oby mu sie udało i znlazł domek, panie opiekujace sie Zefirkiem sa super:loveu: :loveu: :loveu: bardzo dziekuje za wpłaty na Zefirka. Quote
Buddy Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pitty napisał(a):Dzien dobry.Jak sie czujesz ? Właściwie należałoby zmienić tytuł wątku na : "Zefirek nie bez szans na adopcję " :lol: Quote
Katcherine Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :loveu: Zefirek z usmiechem po domek:cool3: A jak Zefirkowe sprawy kupkowe? Quote
Buddy Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Katcherine napisał(a)::loveu: Zefirek z usmiechem po domek:cool3: A jak Zefirkowe sprawy kupkowe? Myślę że Justyna dziś bedzie sie dowiadywała :lol: Quote
asiaf1 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Ja też trzymam mocno ksiuki za Zefirka oby mu sie udało i znlazł domek, panie opiekujace sie Zefirkiem sa super:loveu: :loveu: :loveu: bardzo dziekuje za wpłaty na Zefirka. Szczególnie Katcherinie, która przekazała na Zefirka 270 PLN:multi: Quote
Katcherine Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :oops: Oj Asiu- Nie Katcherine- ale Grysiek Plus Dropek Plus Mama plus...no cos tam na koncu ja :oops: . Tym bardziej ze bez Twojej pomocy z przekazaniem bylby spory klopot :loveu: Quote
Pitty Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Trzymaj sie Zefir i badz coraz zdrowszy !!!!:loveu: Quote
Recommended Posts