Justyna_wolontariat Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Naprawde niewiem co bedzie z tym psiakiem, teraz zmienił pomieszczenie ejst na izolatce bo zachorował na kaszelm ranka sie goi:roll: Niby taki duży a nawet małe psy go atakują:cool3: W góre Zefirku Quote
Guest aneta_w Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 I co z nim?? :( :( :( Do góry Zefirku!!! Quote
malagos Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Nie ma nowych wieści o Zefirku....:shake: Quote
Pitty Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ciagle o Zefirku mysle i trzymam kciuki.:modla: Quote
karusiap Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zefirek potrzebuje domku by wyzdrowiec!! Quote
Justyna_wolontariat Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Zefirek coraz smutniejszy uwierzcie mi, ze jak go dziś zobaczyłam to aż mi sie płakać zachciała leży taki zrezygnowany na palecie w izolatce ranka sie goi i to dosć ładnie ale co z tego jak Zefirek dostał kaszlu kenelowego:-( :-( :-( siedzi teraz w izolatce z innymi psami on sie boi wszytskich psów nawet te maluchy go terrorzują, jak on sobie biedy poradzi to ja nieiwiem:-( :placz: Quote
karusiap Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 biedactwo:(:(:( Zefirek musi miec chocby tymczas by czuc sie bezpiecznie:( Quote
pixie Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zefirku..oto choinka z zyczeniami zdrowia i znalezienia prawdziwego kochajacego domu Choinko zielona Pięknieś ustrojona! W bombkach i łańcuchach, W aniołkach... i duchach... Kuba dziś patronem Sierotek bezdomnych Kuba dziś z legionem Psów biednych i głodnych! /halbina /na stronach kubusiowych inne e-kartki, slijcie gdzie sie da, sciagajcie potencjalnych darczyncow, otwieramy skrzynke darow, wiec i szkoly, i instytucje, pod kartka apel...zamierzamy zalozyc ksiege Darow od bud, karmy do.....co kto ma, to da.../ czy ktos moglby przygotowac fiszke do zakladki na stronach kubusiowych chcemy takze swiatecznie wystawic Zefirka na allegro Fiszke aukcyjna, opis historii Zefirka, i wszystko, co mozna napisac o nim prosze kierowac do wandy szostek Pilne! Quote
przyjaciel_koni Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Święta to dobry czas, by prosić chociaż o tymczasowy dom dla Zefirka !!! Oby ktoś mógł pomóc - tego Zefirkowi życzę !!!! Quote
izulkabu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Święta to dobry czas, by prosić chociaż o tymczasowy dom dla Zefirka !!! Oby ktoś mógł pomóc - tego Zefirkowi życzę !!!! Zefirku po domek do góry :multi: Quote
asiaf1 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 CZy ktoś podejmie się znalezienia dla niego hotelu? Ja deklaruję jego utrzymanie Quote
Recommended Posts