Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tragedia biednego psa...:-( :-( :-( straszny widok! czy on jest w jakiejs izolatce czy tez szpitaliku? dostaje coś przeciwbolowego? miał wstrzas mózgu? biedaczysko...ile ona może mieć latek - chyba nie doczytałam...:oops:

Posted

Oj ran sie cała prawie otworzyła, widok koszmarny, naprawdę mało kto potrafi cos takiego oglądać, trzymią sie jeszcze chyba z 4 szwy reszta się rozeszła, nie bede tego opisywać bo nawet nie potrafię zdjecia zrobiłam Zefirkowi z drugiej strony.

Jaki on kochany poszliśmu na 5 min spacerek potem odwiedził biuro, gabinet gdzie rana była przemyta dostał antybiotyk, trzeba czekac aż martwica stanie w miejsciu wytnie się wtedy cały płat skóry i zszyje.

Malutki lubi się pieścić jest taki spokojny, złoto nie pies, ma apetyt merda ogonkiem jak ktos przyjdzie go odwiedzić, oby szybko znalazł sie ktoś go wyciagnie z schroniska:-(

A to Zefirek

Posted

Zefirek jest kochany i domek musi znaleźć.

Dziś kolejny kilkuminutowy spacerek na pola za schroniska, ale sie ucieszył jak grzecznie chodzi na smyczy, ale sie zdenerwowałam szedł pan z swoim dobermanem widząc Zefirka w kołnierzu z taką raną stwierdził

"jak można takiego psa trzymać w schronisku przecież to jzu dziadek ma taka raną juz dawno powinni go uśpić nikt takie psa nie zabierze":cool3:

Powiedziła mu ze własnie taki pies ma prawo przedewszystkim znaleźć dom i napewno go znajdzie bo istnieja jeszcze ludzi z sercem a nie snoby kupujace psa na pokaż prowadzać go na skórzanym metrowym paseczku.

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
pan z swoim dobermanem widząc Zefirka w kołnierzu z taką raną stwierdził

"jak można takiego psa trzymać w schronisku przecież to jzu dziadek ma taka raną juz dawno powinni go uśpić nikt takie psa nie zabierze"

Niech ten pan się sam uśpi zamiast jechać do szpitala kiedy mu się coś stanie albo gdy się zestarzeje.

A Zefirek znajdzie dobry domek!

Posted

Wrr... nienawidze takich ludzi... a jak jego pies sie zestarzeje to go odda? bo zrobi sie mniej atrakcyjny? :roll:

Zefirku Ty znajdziesz dom, na pewno!! ja w to wierze! :loveu: