Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co za gnojek.. a nie można coś zrobić z tym, że on ciągle nowe psy bierze i skazuje na takie warunki?

Suczka jest śliczna.. naprawdę bardzo piękna... trzeba ją tylko podtuczyć ;)

Posted

w poniedziałek zabieralismy ja do weta, a Tymczasowa opiekunka zapytała ,,ale oddacie ja nam z powrotem?? " :) Sunia ma tam wspaniałe warunki, wiec tez bym sie cieszyła gdyby tam została, z drugiej strony gdyby znalazła wspaniały domek, a DT zgodził sie ja oddać to zawsze mielibysmy tam miejsce na inna bide,a takich nie brakuje, niedawno dowiedziałam sie ze w sąsiedniej wsi biega suka husky ponoc szczenna, wiem czyja to byla psina ale baba twierdzi ze ja oddała i to juz nie jej problem, wiem komu ja oddała, pewnemu kolesiowi ktory kolekcjonuje psy i zmienia je jak rekawiczki,kłusuje z nimi i rozmnaża, prawdopodobnie ,,własciciel" soni dostał ja od tego własnie kłusownika bo sa dobrymi znajomymi

Posted

jestem Marto na zaproszenie,
piękną bidę znalazłaś, jak dobrze że ja wyciągnęłaś od gnojka,
gnojka do eutanazji bym przenaczyła ale chyba nei ma paragrafu na to, a szkoda
trzymam kciuki by tymczas ją pokochał i nie oddał :)

swoja droga podziwiam Cię za te interwencje, to sie wydaje istną donkiszoterią, ale choćby dla jednego psiego życia warto
a pewnie już więcej tych psin uratowanych masz na koncie :)

Posted

Domek tymczasowy ma wspaniały, tylko tu chodzi o to ze jak za długo ona w nim pobedzie to już jej nie oddadzą, a tym samym miejsce na inna bide bedzie zajete:( więc dobrze gdyby sonie ktoś pokochał, a na jej miejsce mozna by tymczasowo dac inna bide, a takich mamy to nie mało:(

Posted

Decyzja zapadła nie szukamy już domku dla soni bo byśmy musieli ja odebrać tymczasowym a teraz juz stałym opiekunom siłą:D !!!!suczka za jakiś czas zostanie wysterylizowana, jest szcześliwa śpi w domu do kojca to już nawet za jedzenie by nie weszła a dniami biega z druga przygarnięta sunią po ogrodzie i czai sie na kury w zagrodzie:)

Posted

ja tez sie ciesze tym bardziej że lepszego domku wymarzyć sobie nie mogłam, sunia jest pod opieką mamy i bratowej m mojej znajomej Elizy- Eliza niestety jeszcze nie jest na forum ale należą jej sie wielkie brawa i podziekowania nie tylko za to:)