Ati Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 to super, jak bedziesz nastepnym razem, to moze jakies zdjatka, pewnie sie juz przyokragli na boczkach i kregoslupie Quote
tanitka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 niech już zawsze będzie taka szczęśliwa :) Quote
Telimenka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Co za gnojek.. a nie można coś zrobić z tym, że on ciągle nowe psy bierze i skazuje na takie warunki? Suczka jest śliczna.. naprawdę bardzo piękna... trzeba ją tylko podtuczyć ;) Quote
martaipieski Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 zdjęcia robiła kolezanka czekam az mi wysle na maila:) dla suni szukamy nowego domku, zostanie tez wysterylizowana, ale cos mi sie wydaje ze tymczasowym opiekunom ciezko bedzie sie z nią rozstac:) Quote
Ati Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 no i dobrze, i byloby superancko gdyby sie juz nie rozstali Quote
Katcherine Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No to trzeba chyba bardzo slamazarnie oglaszac...czyz nie? Zeby im dac troche czasu na przemyslenia... Quote
martaipieski Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 w poniedziałek zabieralismy ja do weta, a Tymczasowa opiekunka zapytała ,,ale oddacie ja nam z powrotem?? " :) Sunia ma tam wspaniałe warunki, wiec tez bym sie cieszyła gdyby tam została, z drugiej strony gdyby znalazła wspaniały domek, a DT zgodził sie ja oddać to zawsze mielibysmy tam miejsce na inna bide,a takich nie brakuje, niedawno dowiedziałam sie ze w sąsiedniej wsi biega suka husky ponoc szczenna, wiem czyja to byla psina ale baba twierdzi ze ja oddała i to juz nie jej problem, wiem komu ja oddała, pewnemu kolesiowi ktory kolekcjonuje psy i zmienia je jak rekawiczki,kłusuje z nimi i rozmnaża, prawdopodobnie ,,własciciel" soni dostał ja od tego własnie kłusownika bo sa dobrymi znajomymi Quote
margaret Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 jestem Marto na zaproszenie, piękną bidę znalazłaś, jak dobrze że ja wyciągnęłaś od gnojka, gnojka do eutanazji bym przenaczyła ale chyba nei ma paragrafu na to, a szkoda trzymam kciuki by tymczas ją pokochał i nie oddał :) swoja droga podziwiam Cię za te interwencje, to sie wydaje istną donkiszoterią, ale choćby dla jednego psiego życia warto a pewnie już więcej tych psin uratowanych masz na koncie :) Quote
martaipieski Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Domek tymczasowy ma wspaniały, tylko tu chodzi o to ze jak za długo ona w nim pobedzie to już jej nie oddadzą, a tym samym miejsce na inna bide bedzie zajete:( więc dobrze gdyby sonie ktoś pokochał, a na jej miejsce mozna by tymczasowo dac inna bide, a takich mamy to nie mało:( Quote
martaipieski Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Sonia dostała chyba jakiegoś uczulenia musimy jechać z nią do weta. Od pcheł to nie jest bo Sonia nie ma juz pchełek. Quote
martaipieski Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Decyzja zapadła nie szukamy już domku dla soni bo byśmy musieli ja odebrać tymczasowym a teraz juz stałym opiekunom siłą:D !!!!suczka za jakiś czas zostanie wysterylizowana, jest szcześliwa śpi w domu do kojca to już nawet za jedzenie by nie weszła a dniami biega z druga przygarnięta sunią po ogrodzie i czai sie na kury w zagrodzie:) Quote
margaret Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 szczęśliwe zakończenie dla Soni :) nie czekała na domek - od razu go dostała, brawa dla opiekunów! Quote
martaipieski Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 żeby tak sie też poszczęsciło kolejnej bidzie która tydzien temu odebralismy, obecnie ze szczeniaczkiem są u mnie na awaryjnym DT(sunia z bannerku) Quote
Katcherine Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Przepiekne. Bardzo, bardzo sie ciesze.Naprawde. Quote
martaipieski Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 ja tez sie ciesze tym bardziej że lepszego domku wymarzyć sobie nie mogłam, sunia jest pod opieką mamy i bratowej m mojej znajomej Elizy- Eliza niestety jeszcze nie jest na forum ale należą jej sie wielkie brawa i podziekowania nie tylko za to:) Quote
aganela Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 a temu ''właścicielowi'' założyliście sprawę w sądzie?Przecież widać,że to jest znęcanie i jeszcze trochę a Sonia by padła z BRAku jedzenia..:( Quote
martaipieski Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 TAK !!!!! sprawą zajmuje się PdZ. a ten facet ponoć ma już nowego psa, tak samo gdy odebraliśmy mu moja diane po miesiącu miał nowego którego też odebralismy:( Quote
Telimenka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Co za niepoważny gość! Super, że mała ma domek :) Quote
martaipieski Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Sonka jest w trakcie leczenia, ma świerzba:( Quote
martaipieski Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 http://imageshack.us/g/405/dsc07048g.jpg/ AKTUALNE FOTKI SONI ( POD GABINETEM WETERYNARYJNYM) Quote
Recommended Posts