psy-warszawa.pl Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Terra ma przepukline okołoodbytową, ma leczone oczy.. Quote
Kasia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Terruniu, trzymam kciuki za Ciebie!!! KOCHANI, bardzo prosimy o pomoc dla suni!!! W tej Terra chwili przebywa w lecznicy, więc każdy grosz się przyda!!! PROSIMY!!! Quote
psy-warszawa.pl Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Fidelek , dzieki za wsparcie. Tak jak juz pisałam , kazdy moze podjechac na ul. Tatarkiewicza i przywiezc Terruni cos do jedzenia,zeby bylo taniej Quote
Kasia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 psy-warszawa.pl napisał(a): Fidelek , dzieki za wsparcie. Tak jak juz pisałam , kazdy moze podjechac na ul. Tatarkiewicza i przywiezc Terruni cos do jedzenia,zeby bylo taniej Odwiedzać Terruni nie mogę bo mam za daleko ;) ale z przjemnością wyslę jej jakś paczuszkę do tej lecznicy (jeśli oczywiście tak można :roll: ). Wysłałabym jej jakąś karmę, przysmaczki i coś do zabawy, ok? Więc jeśli możesz to podaj adres i czy mam gdzieś zaznaczyć, że to tylko i wyłącznie dla Niej? Quote
Kasia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 albo może lepiej będzie jak wyślę tą paczuszkę na Twój adres Kasiek, co? A Ty jej to zaniesiesz. Może tak być? Quote
Lulka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 bardzo prosimy o pomoc, zbieramy pieniadze na pobyt w klinice i leczenie Terry, pomozcie ciotki dobre Quote
Kasia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jeszcze raz podniosę.....nie możesz spadać!!! Quote
psy-warszawa.pl Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 fidelek2 napisał(a):albo może lepiej będzie jak wyślę tą paczuszkę na Twój adres Kasiek, co? A Ty jej to zaniesiesz. Może tak być? Ja mysle ze najlepiej wysłac do kliniki - suuper pomysł! I trzeba zaznaczyc ze dla Terry :) Lecznica Weterynaryjna- 03-988 Warszawa, ul. Tatarkiewicza 10 b tel. 022 672 04 40, fax 022 672 04 40 Quote
Kasia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 super, jeszcze w tym tygodniu ja wyślę ;) Quote
fona Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Lulka, to dla Terry kaske, prosze, wplac, za filmy. I cala aukcje dla niej przeznaczam :) Quote
Lulka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 oj fona wielkie dzieki - Ty zawsze pamietasz o "naszych" psiakach :loveu: Quote
Kasia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Terruniu wskakuj na samą górę!!! Kochani, prosimy o pomoc dla suni która obecnie przebywa w lecznicy!!!! Quote
Lulka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 czy moze jeszcze ktos pomoc w leczeniu Terry? :loveu: Quote
Kasia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 powiedzcie mi ile Terrunia waży? pytam, bo nie wiem jaką karmę jej wysłać i czy wogóle ona lubi suchą??? :roll: a może puszki lepiej? napiszcie, bo jutro chcę tą paczuszkę już wysłać ;) Quote
psy-warszawa.pl Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 fidelek2 napisał(a):powiedzcie mi ile Terrunia waży? pytam, bo nie wiem jaką karmę jej wysłać i czy wogóle ona lubi suchą??? :roll: a może puszki lepiej? napiszcie, bo jutro chcę tą paczuszkę już wysłać ;) Lepiej puszki. Nie wiem czy ona suche lubi i nie wiem jak z jej zebami. Ona wazy dokladnie 26 kg. Quote
Kasia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 dzień dobry Terruniu ;) Hop na górę szukać domku!!! Quote
psy-warszawa.pl Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Byłam u Terry 2 dni temu :) Czuje się dobrze, odsypia 6 lat w schronisku. Nakarmiłam smakołykami, które błyskawicznie pochłonęła :) Wygłaskałam :) Niestety nie mam zdjęć, bo było za ciemno. Quote
Kasia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dzień dobry Terruniu paczuszka od cioci Kasi już do Ciebie idzie i pewnie w poniedziałek dojdzie ;) Quote
psy-warszawa.pl Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 fidelek2 napisał(a):dzień dobry Terruniu paczuszka od cioci Kasi już do Ciebie idzie i pewnie w poniedziałek dojdzie ;) :laola: dziękujemy!!!!:) Quote
psy-warszawa.pl Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='psy-warszawa.pl']Stan na dzis, tj 02.12.2006 na AFN: 50 zł - BasiaD dzięki! Na dzień 07.12.2006 50 zł - BasiaD 50 zł - Mimis dziękujemy serdcznie!!! Quote
bigos Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Moja sunia (juz za TM[']['][']) miała na imie Tera Quote
Recommended Posts