Kasia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 boziu, żeby tylko ten domek się wcześniej nie rozmyślił!!!!!!!! Quote
terra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ciiiii, Fidelek2, ciiiii....... Domeczku dla Terry, pozdrawiamy ciebie! Quote
psy-warszawa.pl Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 :) jeszcze tylko 2 tygodnie.... Terra jest wspaniała :) Ludzie u których jest mówią, że widać, ze długo nikt jej nie kochał i nie przytulał, bo ona nie opuszcza ich na krok i brutalnie domaga się pieszczot cały czas. Wsadza głowę między nogi albo w ręce i prze głowa do przodu i nie odpuści dopóki się jej nie posmera za uszami :) Quote
Kasia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 psy-warszawa.pl napisał(a): :) jeszcze tylko 2 tygodnie.... Terra jest wspaniała :) Ludzie u których jest mówią, że widać, ze długo nikt jej nie kochał i nie przytulał, bo ona nie opuszcza ich na krok i brutalnie domaga się pieszczot cały czas. Wsadza głowę między nogi albo w ręce i prze głowa do przodu i nie odpuści dopóki się jej nie posmera za uszami :) Biedactwo kochane, należy jej się teraz jak najwięcej miłości i przytulania :loveu: :loveu: :loveu: Quote
terra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Już niedługo Terra będzie miała własnego człowieka do glaskania. Quote
terra Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ale ten czas się wlecze w tym wypadku. Terra, kochana psinka czeka na swojego człowieka. Quote
psy-warszawa.pl Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Jeszcze tylko tydzień, ja tez juz bym chciała żeby było 'po'.... Quote
psy-warszawa.pl Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Terra jutro jedzie do domu :))))))) Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 psy-warszawa.pl napisał(a): Terra jutro jedzie do domu :))))))) a będzie jakaś fotorelacja ;) ;) Quote
terra Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Koniecznie musi być. Będziemy sobie oglądać i pociągać nosem ze szczęścia.;) Quote
Kasia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Bardzo prosimy o wieści z nowego domku ;) i fotorelację też :eviltong: Quote
psy-warszawa.pl Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Termin przesunięty na 3 lutego :( Z powodu wiatrów pani nie dotarła do Polski w ten weekend... Dziś Terra jedzie do weta bo ma jakies problemy z sierścią :( Quote
Kasia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 psy-warszawa.pl napisał(a): Termin przesunięty na 3 lutego :( Z powodu wiatrów pani nie dotarła do Polski w ten weekend... Dziś Terra jedzie do weta bo ma jakies problemy z sierścią :( ojej, a ja myślała że Terrunia grzeje już dooopkę w swoim domku...no nic - kciuki dalej trzymamy!!! I za domek i za dzisiajeszą wizytę u weta!!! Quote
terra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 O biedulka! Musiało się coś be przyplątać? Zdrowiej mała! Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 jakie są wieści po wczorajszej wizycie u weta? czy to cos poważnego? Quote
psy-warszawa.pl Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Nie, nic powaznego :) ogólnie organizm jescze osłabiony i sierść wypada, być moze sama sobie to wyskubała. Dostała jakies maści. Quote
psy-warszawa.pl Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 KOchani wszyscy, których obchodzil los naszej kochanej Terry! Tera pojechala do domu :) jej pancia jest wspaniała i jestem pewna że beda razem na zawsze!!!!! Fotrelacji nie ma bo była 22 i za duzo emocji! Ale mam obiecane zdjecia z domu na 100% i jak tylko dostane zaraz tu wkleje! Pancia nowa kazala wszystkich pozdrowić i podziekowac ze tyle osób sie o nia martwiło! ach jak cudownie :) Quote
Kasia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jak ja się cieszę :multi::multi::multi: Jej los szczególnie zapadł mi w serce ;) Terruniu wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!! Quote
fona Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nareszcie!! :) Moze by dopisac w tytule, ze to Terra pojechala? Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dostalismy pierwsze zdjecie, troche niewyrazne, ale.. :lol: Quote
Recommended Posts