psy-warszawa.pl Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 TERRA Poznałam ja parę miesięcy temu, zakochałam się w niej w zeszłą sobotę... Nie mogę przestać o niej myśleć, nie mogę zapomnieć jej utkwionego we mnie wzroku, jej mordki wtulającej się we mnie.... Terra jest oazą spokoju, jest przekochana, czule patrzy w oczy człowieka, tęskni za tym swoim jedynym.... Odkąd ze schroniska odszedł jej ulubiony opiekun, Terra stoi przy drzwiach schroniska i godzinami patrzy w dal.... Jest to widok, który tak strasznie chwyta za serce... Terra nie jest młoda, nie jest tez stara, ale nie jest w najlepszej formie.... Terra ma duże problemy z oczami....jest coraz gorzej, jedno oko jest całkowicie pokryte ropą...nie wiem czy ona coś przez nie widzi... Boje się o nią, boję się że nie da rady, że długo nie wytrzyma... Terra mieszka w schronisku pod Warszawą Czy ktos pokocha ją i da jej nowy dom? cała historia suni: http://www.psy-warszawa.pl/tera.htm Quote
psy-warszawa.pl Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Czy wszyscy Cie juz widzieli?.... :placz: Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Boziu, taka śliczna mordka...i taka biedna :-( Maleńka, nie spadaj tak szybko... Ktoś Cię musi dojrzeć, pokochać i zabrać...:-( Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 nie możesz spadać...będę cie podnosić do skutku ;) Quote
psy-warszawa.pl Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Dzięki KOchani! Terruniu, kochana, znajdziemy ci ciepły domek! Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Slicznotko, pokaż się wszystkim cioteczkom ;) Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 w górę Terruniu :multi: Ty cudny kudłaczku :loveu::loveu: Quote
Irkowa Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Terra to naprawde wspaniala sunia ma kłopoty ze wzrokiem , jedno oko bardzo ropieje (zielone ropsko :shake: ) jest po sterylizacji Quote
kingula Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Sliczna sunia, mi przypomina Szpicbrodke, moze wiec podzieli jej los i znajdzie fantastyczny domek? ;) Quote
psy-warszawa.pl Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 kingula napisał(a):Sliczna sunia, mi przypomina Szpicbrodke, moze wiec podzieli jej los i znajdzie fantastyczny domek? ;) Zeby sie spełniło... Kochanie znajdziemy Ci domek! Quote
psy-warszawa.pl Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Terra jest na allegro, ale na razie nikt sie o nia nie pyta... Quote
psy-warszawa.pl Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 A może ktoś wziąłby ją do siebie tymczasowo? Zapewnie jej wyżywienie, chodzi tylko o miejsce, o ciepły domek.... błagam.... Quote
Kasia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 podnosimy i ... wołamy o tymczas!!!! kto pomoże biednej Terruni??? Quote
Lulka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 pozwoliłam sobie skorzystac z tekstu z allegro i dałam suni ogloszenie na adpocje.org Quote
Recommended Posts