tamb Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Czekamy też na ogłoszenie w Dzienniku Polskim, lada dzień się ukaże. Quote
Jasza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Tamb - wielkie, wielkie podziekowania!!!! Quote
feliksik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ale wieści, Jasza to super, że domki się pojawiają, a inne jamnisie też cudne, może uda się więcej wyadoptować. trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę Quote
Isadora7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Jasza']Ma fb, na skrzydlatym nie jest ogłoszona, bo nie wiem co to jest ;-) Robię jej ogłoszenia w każdej wolnej chwili. Gdyby ktoś chciał zrobić Jaszce wyrożnione Allegro - nie będę się sprzeciwiać ;-)[/QUOTE] [quote name='Jasza']Isadora, na razie wstrzymamy na jeden dzień ogłaszanie Jaszki dobrze? Mam nadzieje, że się coś wykluje. Aż mi się rece trzęsą....[/QUOTE] Dobra to daj znać jakbym nie zauwazyła. Ltam jak kot z pęcherzem od aktuualizacji list marszu do eventów na fejsie itd. Jakby co to zrobie allegro pakietowe (takie zawsze robie jamniorom) Quote
Isadora7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Jasza']Tak jest! Dam znać.[/QUOTE] Spocznij :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
masuimi33 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 wklejam bo Jasza masz zapchaną skrzynkę: witaj pani która chce adoptować jamnika chciała pieska, no ale mogę Ci podać do nie numer może ją przekonasz;-) to dobry domek w Chotomowie;-) 20km od warszawy jesli się uda będziecie musieli ją jakoś przywieść, zorganizować transport na wątku. Pani ma autystyczne dziecko, więc pies musi być zupełnie pozbawiony agresji. Mieli jamnika i niedawno stracili go w wypadku, także znają się na jamniorach. Chłopiec autystyczny bardzo tęskni za pieskiem. Tu jest telefon 600 692 305 pani nazywa się CZEKINA powiedz że jesteś od Dominiki od adopcji westów. I napisz jakie wyniki rozmowy czy się udało czy nie. Trzymam kciuki. jeśli Jaszka znajdzie inny domek i macie jamniora MŁODEGO (im młodszy tym lepiej) który kocha dzieci możecie śmiało dzwonić do tej pani. Zastrzegam tylko, że będziecie musiały załatwić transporcik dla pieska. pozdrawiam Quote
Jasza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Dziękuję Dominiko, na razie sprawdzę domki, które już są zainteresowane! Bardzo dziękuję za odpowiedź! Pani Ania dzwoniła dzisiaj do mnie - czekają na Jaszkę wszyscy..i co ja mam teraz zrobić??? Quote
zerduszko Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 P. Ania z Wodzisławia? A musi być akurat ta psinka? Quote
Jasza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Co masz na myśli Zerduszko? Pani Ania zakochana w Jaszce... Pojechałabyś na wizytę Zerduszko - zwrócę za benzynę. W sobotę Jaszka mogłaby być juz u niej... Quote
zerduszko Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Jasza']Co masz na myśli Zerduszko? Pani Ania zakochana w Jaszce... Pojechałabyś na wizytę Zerduszko - zwrócę za benzynę. W sobotę Jaszka mogłaby być juz u niej...[/QUOTE] W tym tygodniu nie mam szans, ani chwili czasu. Myślałam żeby Pani innego psiaka podesłać skoro na Jaszkę ma już chętnych (?). Quote
Jasza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Oczywiście, że podeślę, jeżeli Jaszka tam nie trafi. Nie wiem na razie jak to się potoczy. Quote
zerduszko Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 To czekam na sygnał, bo może udało by mi się podjechać w pt na szybko. A pisałaś do Grosziwo? Bo ona ma ze mną na naukę jechać :D Quote
feliksik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 no proszę Jasza a ty martwiłaś się, że nie ma odzewu a tu wszyscy chcą jamnisia. Musimy wszystkich zapsić nimi, a może któryś chmurkę albo Lisę od Pani Teresy (choć wiem, zę to nie jamniki) Quote
Jasza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Do Grosziwo zadzwoniłam dzisiaj. Może, ale najwcześniej w sobotę i z kimś. Gdybyś mogła w piątek, to super. Ale zobaczę co się dzisiaj wykluje... Quote
Jasza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Dzwoniła fajna Pani, powiedziałam, że wieści jutro, bo dzisiaj już wizyta w schronisku, poprosiła o podesłanie innej jamniczki, podesłałam Fasolkę. Pani jest z Bochni. Quote
Jasza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='feliksik']no proszę Jasza a ty martwiłaś się, że nie ma odzewu a tu wszyscy chcą jamnisia. Musimy wszystkich zapsić nimi, a może któryś chmurkę albo Lisę od Pani Teresy (choć wiem, zę to nie jamniki)[/QUOTE] Ja tam nadal się boję, że z tego wszystkiego nic nie wyjdzie i ciągle mi się wydaje, że coś pójdzie nie tak.... Quote
Drzagodha Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Jasza']Dzwoniła fajna Pani, powiedziałam, że wieści jutro, bo dzisiaj już wizyta w schronisku, poprosiła o podesłanie innej jamniczki, podesłałam Fasolkę. Pani jest z Bochni.[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Quote
feliksik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 a widzieliście ten dział na dogo??? bo ja pierwszy raz, ale tam szuka Pan jamnika z W-wy, może ktoś skorzysta z tych okolic: http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/1789/ Quote
Isadora7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='feliksik']a widzieliście ten dział na dogo??? bo ja pierwszy raz, ale tam szuka Pan jamnika z W-wy, może ktoś skorzysta z tych okolic: http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/1789/ ten Pan juz bierze jamnika Maksa http://www.facebook.com/event.php?eid=183301608401924 Quote
Jasza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Isadora - pani z Bochni podesłałam też link do Sos Dla Jamników. Przez telefon brzmiała dobrze. Quote
feliksik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Isadora7']ten Pan juz bierze jamnika Maksa http://www.facebook.com/event.php?eid=183301608401924 super. mam nadzieję, że wykorzystamy wszystkie domki i je jamnisiami zapełnimy Quote
Isadora7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='feliksik']super. mam nadzieję, że wykorzystamy wszystkie domki i je jamnisiami zapełnimy[/QUOTE] Bardzo bym tego chciała Quote
Recommended Posts