Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Zgodnie z obietnicą, przelew zrobiony. Pewnie kasa jest już na rachunku.

Tak Evo pieniądze doszły, ślicznie dziekuję :)
Odezwała się do mnie pani chętna zaadoptować kotkę bez oczu której szukałam domu, kotka kilka dni wczesniej kicia znalazła ds i pani zaproponowałam 3łapka, wysłałam jej zdjęcia, Pani ma dać odpowiedz:) Może akurat się uda!

Posted

ana666 napisał(a):
Odezwała się do mnie pani chętna zaadoptować kotkę bez oczu której szukałam domu, kotka kilka dni wczesniej kicia znalazła ds i pani zaproponowałam 3łapka, wysłałam jej zdjęcia, Pani ma dać odpowiedz:) Może akurat się uda!

Trzymam kciuki. Mocno mocno...

Posted

Doszła wpłata od asl 5zł.
Bardzo dziekuję :)
Pani zainteresowana adopcją nie odpisuje więc wnioskuje że sie odmyśliła, szkoda, bo przez tel wydawała się sympatyczna i konkretna...

Posted

Lepiej, że się rozmyśliła teraz niż po adopcji wywaliła kota lub zwróciła jak nie potrzebny sprzęt.
Lepiej poczekać, bo domek musi być dla koteczka najlepszy na świecie :)

Posted

na razie nie ma zainteresowania trójłapkiem.
W pierwszym poście podałam strony gdzie kotek ma ogłoszenia. Będe wdzięczna jeśli ktoś pomoże mi w ogłaszaniu

Posted

Jakis czas temu dostalam PM z linkiem do watka kotka. Mialam do niego wrocic, ale przez te wszystkie inne biedy, zapomnialam. :oops: Teraz sobie dopiero przypomnialam. :splat:Ile jeszcze brakuje malenstwu do splacenia dlugu?

Posted

[quote name='ulka 1108']Anetko, po 20-tym wpłacę jakąś kwotę na konto TOZ-u

Bardzo dziekuję w imieniu kotka i swoim :)

[quote name='EVA2406']I ja zaglądam do kotka, który skradł moje serce.

Evo dziekuję że zagladasz do koteczka, ja niestety jestem w trakcie przeprowadzki do Poznania i nie mam internetu teraz za bardzo zeby czesciej być na dogo niestety...

[quote name='Sabina02']Jakis czas temu dostalam PM z linkiem do watka kotka. Mialam do niego wrocic, ale przez te wszystkie inne biedy, zapomnialam. :oops: Teraz sobie dopiero przypomnialam. :splat:Ile jeszcze brakuje malenstwu do splacenia dlugu?

Do spłacenia długu brakuje 150zł, teraz bedzie cos z bazarku Angel ale nadal zostanie ponad 100zł

[quote name='supergoga']http://allegro.pl/ziuziu-kociak-trojlapkowy-blaga-o-szanse-o-dom-i1815708152.html

Mały na allegro i na stronie Fundacji Animalia. Szukamy domku!

Supergogo :Rose: Dziękuję że zawsze mogę liczyć na Waszą pomoc i nigdy się jeszcze nie zawiodłam:)

Posted

Sabina02 napisał(a):
To przesle 50 zl, tylko prosze o dane kontaktowe na PM.

Konto wysłane- wybacz że dopiero dziś ale byłam bez internetu.

Na konto kotka wpłynęły pieniądze z bazarku Angel:
blaira1 28zł
supergoga 8zł

razem 36zł

Bardzo dziękuję

Posted

Na konto kotka wpłynęło 30zł od eski z bazarku zrobionego przez Angel, w pierwszym poście jest dokładne rozliczenie finansów kotka.

Wczoraj byliśmy u weta, pytałam o odrobaczanie ale mówił ze był ostatnio odrobaczany 5 sierpnia wiec nie trzeba na razie.
Zaszczepiłam malucha versifelem.
Dałam 15zł.

Zapraszam na spódniczkowybazarek dla kotka
http://www.dogomania.pl/threads/215292-Sp%C3%B3dniczki-na-3%C5%82apka!-Do-5.10

Mam jeszcze nowe zdjęcia kociaka ale wstawię jutro bo dziś padam z nóg

Posted

Z imieniem do kotka to cięzko było, siostra zaczeła go wołać Ziuziu i tak zostało;) Więc mamy Ziuzia
Wklejam obiecane fotki:
Ziuziu bardzo lubi siedziec na parapecie na oknie od ulicy i obserwować wszystko