Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez witam wszystkich wielbicieli nakrapianych cudow :loveu:

to ja tez wstawie foteczki mojego

Czy ja jestem gdo niego podobny :razz:

nieee zadusic drania :eviltong:

jest tu brudny bo wricilismy z nad stawu ale to moje ulubione jego fotki chyba :)

Posted

dziekujemy cioteczki ja tez kocham jego umaszzcenie :loveu:

i ciesze sie ze dran juz podrosl i w glowie mu sie nareszcie poukladalo jak trzeba :evil_lol: zartuje tak naprawde to to wyjatkowy pies :loveu:

Zet matkujacy koteczce , ktora znalazlam w smietniku jak miala 2 tygodnie

wspaniala byl mamusia, grzal ja , wylizywal pzrenosil z miejsca w miejsce itp

gonia twoja sunka tez ma czarne uszka uwielbiam wszystkie dalmatki ale te z czarnymi uszkami najbardziej mi sie podobaja jesli chodzi o kolorystyke :)

Posted

Jako że Święta coraz bliżej i bliżej, chciałabym Wam życzyć wesołych i spokojnych Świąt, ogromnej pociechy z Waszych łaciatych, aby wszystko układało się dla Was pomyślnie w Nowym Roku oraz fantastycznej zabawy sylwestrowej. :bigcool: :tree1:

Posted

to ja też dołoże swoje życzenia dla właścicieli piesków i od Goldi dla wszystkich czworonogów;) raaaaaadosnych Świąt i suuuuuuper zabawy sylwestrowej
p.s. ciekawe czy wszystkie psiaki tak pomagają w kuchni jak moja mała asystentka;)?

Posted

Ania genialne filmiki !
Dzięki wielkie dobra duszo!!!!!!

Posted

Hej, nie wiem czy to dobry temat w ogóle, ale wczoraj byłam w schronisku w Mysłowiacach z siostrą. Sa tam dwa dalmatyńczyki, piesek i suczka, ja wprawdzie widziałam tylko pieska, suczka jest jeszcze na kwarantannie i tylko Karolina tam wchodziła.
Psiak w każdym razie wydawał się przyjazny bardzo. Ja się nie znam na dalamtyńczykach, nie wiem jakiej mają być wielkości, ale ten nie był zbyt wielki, tak jakieś 10 cm powyżej kolana miał w kłębie. Jak u mnie na osiedlu są dalamtyńczykowate to są sporo większe. No i chudziutki był bardzo :-(
OD razu mówię że nie sprawdzałyśmy czy ma tatuaż, nie mamy tam takiej możliwości. Do schronu też zbytnio nie mamy dojścia, oni tam nie chcą nikogo, byłyśmy tylko na prośbę znajomej sprawdzić czy są psy.
Nie wiem czy to że tu to napisze coś da tym psom, ale nigdy nie zaszkodzi mi spróbować.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej! Fajne kropeczki :evil_lol:
Kiko, czy na wystawie w lutym w Rzeszowie będziecie z Bafisią?

Zgłosiłyśmy sie , więc będziemy zapewne:)

Posted

Kika napisał(a):
Zgłosiłyśmy sie , więc będziemy zapewne:)

Super! :multi: :multi:
Tym razem postaram się Was zobaczyć na rignu i się ujawnic, bo wiadomo, ja z puszką będę ganiac. :evil_lol:

Posted

Też może będe, ale transport mi się niefajnie układa :roll: