Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Kika a w lutym w Rzeszowie mam nadzieje że też bedziecie :cool3:

A mnie to juz nie zapyta. :watpliwy: :evil_lol:
Ja będę na pewno. Kika też musi być, bo tym razem musze poznać Biafisie i jej Pańcię, bo coś mi w sierpniu nie wyszło. :p

• 2 weeks later...
  • Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia ty wstydnisiu :evil_lol: [odwazna się odezwała :lol:] My tez musimy się tym razem spotkać :evil_lol: A własnie, byłam w Rzeszowie na zawodach i nawet trener pozwolił mi Fige ze soba zabrać, ale my jesteśmy maupy i żeśmy się dokładnie nie umuwiły :( Figa posiedziała sobie przykuta do ławki, patrzyła na naszą porażkę :lol:

Posted

Trzymajcie jutro za nas kciuki - mamy z Salcią zawody agility :eviltong: Są to nasze drugie zawody w ciągu ostatniego 1,5 roku wiec na nic bym nie liczyła, szczególnie że Salma ma traume do huśtawki :mad:

Ale mam nadzieję że przynajmniej bedzie śmiesznie :evil_lol:

Posted

Zajęłyśmy pierwsze miejsce w biegu LA1 :multi: Drugi przebieg był trochę mniej udany ze względu na dyskwalifikację, a trzeci ukończylysmy w calkiem znosnym stylu (tor był absolutnie kosmiczny). Ogólnie pracowalo mi się dziś z Salmą wprost rewelacyjnie :loveu:

Posted

Ania i Salma napisał(a):
Zajęłyśmy pierwsze miejsce w biegu LA1 :multi: Drugi przebieg był trochę mniej udany ze względu na dyskwalifikację, a trzeci ukończylysmy w calkiem znosnym stylu (tor był absolutnie kosmiczny). Ogólnie pracowalo mi się dziś z Salmą wprost rewelacyjnie :loveu:

:multi: :multi: :multi: Gratuluje :multi: :multi: :multi:
Obroniliście nasz(dalmatowy) honor :cool1:
Możesz być dumna :multi: :multi:

Posted

Aniu gratuluje :) I pomysleć że ja w sobote też byłam na wystawie a sie nie spotkalysmy :( Aniu masz jakiś knotakt z hodowlą?
No a w niedziele wiadomo w klasie chempionow wygrał oczywiscie niemiec potem byl Chocapic :) a trzeci Zorbi :) Ale nie mam do niego żalu bo rok odpoczynku od wystaw,sie zestresowal chłopak :) A oczywiscie Chocapicowi gratulujemy :D Mówiłam że bede trzecia:P
A no i ciekawostka.W stawce suki klasa mlozieży BEVERLY ANGELA ROYAL jest córką Zuzi Uśmiech Dalmacji (czyli siostry Zorbiego :) ) a Hollywood's Dream Raul (psa z ktorym niestety nigdy nie udalo nam sie wygrać :P).Czyli Zorbi zostal wujkiem. :P
Patrze w ten katalog i stiwerdzam ,że Zorbi oprocz jednego weterana byl najstarszym psem w rasie~~Kurcze no :P Normalnie zdziwko.Pozatem jeszcze nie widzialam aby we wrocławiu było w rasie tyle psow z Niemiec (6) a i Estonia była dwa razy :P
fotki z wystawy będą niedlugo. Pewnie wyszlam tragicznie bo bylam niewyspana ,pozatem z pol metra poelcialam bo Zorbi mniep ociągnął po trawie do psa. Straszny byl poprostu:p ale i tak go kcoham nawet wtedy keidy zdobywa trzecie miejsce na trzy :P
Porownanie:
Zuzia
http://dalmatinklub.com/Galerie/Zuzia%20Usmiech%20Dalmacji5.jpg
Zorbi
http://img160.imageshack.us/img160/8363/pict2048dr5.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/8963/pict4858wg2.jpg

Dla mnie są podobni :)
Pozdrawiam :)

Posted

A może ktoś z miłośników tej rasy znałby kogoś, kto przyjąłby do siebie łagodną, młodą Dalmatynkę? Możliwy dowóz w każde miejsce w Polsce. Psinka jest wylękniona, ale widok ludzi naprawdę ją raduje, do tego zanim ją złapano (przebywa w schronie w Zamościu) bawiła się z dziećmi na jednym z zamojskich osiedli. Pomóżcie.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ania i Salma napisał(a):

Aniu spóźnione GRATULACJE! :multi::multi::multi:

Posted

UWAGA!!!!
Na wątku poznańskiej światówki na stronce 272 (post 2713) jest odnośnik do stronki z adopcji, a na niej informacje o dalmatynce błąkającej się w Poznaniu, wyrzuconej z samochodu, szukającej domku!!!
POMÓŻCIE DOGOMANIACY POZNAŃSCY!!!!
Może trochę namąciłam, ale kto szuka ten znajduje.

• 3 weeks later...
Posted

To i ja dołaczam do fanów tej rasy.!!!
Mam dalmatyńczyka(bez rodowodu).Wabi sie Figo.Ma 1,5 roku.
Jest kochany, lubi dzieci.Nie sprawia kłopotów, bez problemu mozna go zostawić 6 godzin w domu.Dom nie jest zdemolowany!;) Figo w tym czasie jak mnie nie ma spokojnie śpi...Jest b.wesołym psem i i tak szybkim, ze koty nie maja szans ucieczki.:lol: (nie przepada za kotami).

A oto Figo w całej krasie:

Posted

witamy Figa :loveu: my czyli ja i moj dalmat Lord Zet :eviltong:

jeszcze jeden przystojniaczek w naszym gronie. Fajnie ze pojawil sie ktos nowy milosnik kropkowanych cudakow.

• 2 weeks later...
Posted

to ja też się dołączę z moją kropkowaną sunią Goldi; jest suuuper psem, ale prawdą jest, że są bardzo uparte i potrzebują dużo uwagi, ja ją troszkę na początku rozpuściłam i teraz mam efekty;))) ale cóż jak tu nie kochać tych superowych kropokowańców;)

Posted

Łaciata Aga napisał(a):
to ja też się dołączę z moją kropkowaną sunią Goldi; jest suuuper psem, ale prawdą jest, że są bardzo uparte i potrzebują dużo uwagi, ja ją troszkę na początku rozpuściłam i teraz mam efekty;))) ale cóż jak tu nie kochać tych superowych kropokowańców;)

Witamy! :multi: A moze jakieś zdjecie Kropciastej?